769.00 kn

SKU: 144964 Kategorija:

Opis
Zahvaljujući pažljivoj izradi, inovativnoj konstrukciji, najboljim materijalima, kao i najboljoj vrijednosti za novac, naše unaprijed napravljene rolete bit će idealan izbor za vaš dom.

 

Roletne zavjese napravljene su od visokokvalitetnog aluminijskog lima ispunjenog poliuretanskom pjenom i imaju posebne dvoslojne premaze bojom (sustav PU/PA), što omogućuje da rolete budu otpornije na grebanje i trošenje s vremenom. Rolete su dizajnirane kako bi poboljšale potrošnju energije u zgradi, a mogu uvelike pomoći u smanjenju troškova grijanja zimi, dok ljeti, kad sunce sja i vanjska temperatura poraste, pružaju ugodan osjećaj hladnoće i odmor umornim očima u sumrak. Osim toga, rolete nude učinkovitu zaštitu od uljeza i omogućuju vam dovoljno privatnosti, zbog čega vaša kuća postaje mjesto gdje se možete osjećati ugodno i sigurno, pružajući vam duševni mir i utočište.

 

Rolete su namijenjene za uporabu u postojećim zgradama. U skladu s tim, ne trebate posebnu pripremu prije ugradnje niti radove na postojećoj strukturi jer se ne ugrađuju u prozor. Možete u bilo kojem trenutku odlučiti staviti rolete s prednjom ugradnjom, koje se mogu montirati na prozorsku stolariju ili izravno na zid.

Specifikacije
Boja: Bijela
Materijal: Aluminijski lim ispunjen poliuretanskom pjenom
Dimenzije: 70 x 100 cm (Š x V)
Visoka stabilnost pri vjetru
Dobra toplinska i zvučna izolacija
Dobar otpor protiv pokušaja provale
Otporne na grebanje i trošenje s vremenom
Jednostavno za čišćenje
Isporuka uključuje:
1 x kutija za rolete
1 x kanal za vodilicu
1 x ručna vodilica
1 x vodilica za traku
8 x zatvarač
EAN: 8719883665696
SKU: 144964
Brend: vidaXL